Испания съобщи за 968 нови случая на коронавирус за вчера,

...
Испания съобщи за 968 нови случая на коронавирус за вчера,
Коментари Харесай

По-нисък темп на разпространение на инфекцията в Испания

Испания съобщи за 968 нови случая на коронавирус за вчера, което показва по-нисък темп на разпространение на инфекцията от миналата седмица, когато страната отчиташе над 1000 нови заразени три поредни дни, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11117
От началото на епидемията досега в Испания са установени 297 054 случая на новия коронавирус, показват данни, публикувани днес на сайта на здравното министерство.

Испания с рекорден брой случаи на COVID-19 за денонощие

Общият брой на починалите от COVID-19 в страната достигна 28 472 души.

Здравното министерство не съобщи данни за починалите през последното денонощие, но отчете още 26 смъртни случая от заразата за последната седмица.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11117  Норвегия лимитира круизите поради огнището на COVID-19 на транспортен съд Норвегия лимитира круизите поради огнището на COVID-19 на транспортен съд  Днес в Португалия няма регистрирани умрели от ковид за пръв път от средата на март Днес в Португалия няма регистрирани умрели от ковид за пръв път от средата на март  СЗО не чака неотдавнашен завършек на пандемията от Covid-19 СЗО не чака неотдавнашен завършек на пандемията от Covid-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР