Иран съобщи днес, че е регистрирал нов рекорд на смъртни

...
Иран съобщи днес, че е регистрирал нов рекорд на смъртни
Коментари Харесай

Иран регистрира нов черен рекорд

Иран съобщи днес, че е регистрирал нов рекорд на смъртни случаи от COVID-19 за едно денонощие - четвъртия в рамките на 11 дни в страната, където от няколко седмици епидемията се разраства, предаде АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10266
" За съжаление за последните 24 часа изгубихме 221 от нашите сънародници, починали от COVID-19, с което общият брой на смъртните случаи достигна 12 305 ", каза по телевизията говорителката на иранското министерство на здравеопазването Сима Садат Лари.

Случаите на коронавирус по света вече са над 12 милиона

" През последното денонощие в Иран са регистрирани 2000 нови случая на коронавирус, с което общият им брой достигна 250 458 ", добави Лари, цитирана от ДПА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10266  Броят на случаите на COVID-19 в Швейцария набъбна с 88 Броят на случаите на COVID-19 в Швейцария набъбна с 88  Ева Майдел към Ангела Меркел: Европейски Съюз би трябвало да вземе ограничения за контролиране на прехвърлянето на медицински експерти Ева Майдел към Ангела Меркел: Европейски Съюз би трябвало да вземе ограничения за контролиране на прехвърлянето на медицински експерти  COVID-19 предизвиква мозъчни увреждания (и други новини…) COVID-19 предизвиква мозъчни увреждания (и други новини…)
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР