Иранският министър на здравеопазването Саид Намаки заяви днес, че коронавирусната

...
Иранският министър на здравеопазването Саид Намаки заяви днес, че коронавирусната
Коментари Харесай

Коронавирусната епидемия ще продължи до 2022 година, според иранския здравен министър

Иранският министър на здравеопазването Саид Намаки заяви днес, че коронавирусната епидемия в страната ще продължи до 2022 година, предаде агенция Исна, цитирана от ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9562
Министърът отбеляза, че според официалните оценки иранците ще трябва да живеят с коронавируса още две години.

Той оприличи вируса с животно, като каза, че той може да " хапе и рита ".

Над 9500 станаха жертвите на коронавируса в Иран

След като броят на новозаразените намаля през май, иранските власти започнаха да премахват ограниченията, свързани с коронавируса. На служителите в почти всички отрасли бе позволено да се върнат на работа, припомня ДПА.

Фактът, че хората обаче не взимат толкова насериозно хигиенните и социалните мерки, доведе до нов ръст на инфекциите, твърдят властите.

В Иран към днешна дата са регистрирани общо 204 952 заразени, а над 9600 души са починали от вируса (116 за последното денонощие), информира ТАСС.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9562  900 лири санкция за неносене на защитна маска от на следващия ден в Турция 900 лири санкция за неносене на защитна маска от на следващия ден в Турция  Още седем служащи на Още седем служащи на " Каолин " са инфектирани с ковид  Индийският министър председател популяризира йогата като имуностимулант Индийският министър председател популяризира йогата като имуностимулант
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР