Има едни такива дни, в които трудно се говори... Така

...
Има едни такива дни, в които трудно се говори... Така
Коментари Харесай

Множи се броят на починалите учители. Диян Стаматов: Скръбта ни е голяма!

Има едни такива дни, в които трудно се говори... Така директорът на 119 СУ в София Диян Стаматов съобщи за кончината на ръководителя на ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “, гр. Горна Оряховица - Пенка Даскова. Това е поредният представител на образованието, който си отива през последния месец.

" Спря да тупти сърцето на човек, посветил живота си на училището, професията и на децата. Пенка Даскова ще остави след себе си спомена за безкрайна човечност и доброта, взискателност и справедливост. Скръбта ни е голяма. Изказваме най-искрените си съболезнования на семейството и близките ѝ ", написа Стаматов във фейсбук.

Учителите изразяват съжаление за смъртта на своята колежка. Те не крият и притеснението си от нарастващия брой смъртни случаи.

" Гилдията ни ден след ден осиротява!, коментира една учителка.

Неин колега пък пише разтревожен: " Какво става, всеки ден има починал колега... "

Има едни такива дни, в които трудно се говори….. Напусна ни дългогодишният колега и ръководител на ОУ „ Св. св. Кирил и...
Публикувахте от в


Днес стана ясно, че си е отишъл и инжинер Господин Господинов-директор на професионалната гимназия по аграрно стопанство Добрич.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16238  Огнище на COVID-19 в център за хора с ментални увреждания в Гоце Делчев Огнище на COVID-19 в център за хора с ментални увреждания в Гоце Делчев  Над половин милион души са се заразили с COVID-19 в Румъния Над половин милион души са се заразили с COVID-19 в Румъния  Недоверието към имунизациите - другата зараза, която се шири във Франция Недоверието към имунизациите - другата зараза, която се шири във Франция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР