Израелският премиер Бенямин Нетаняху обяви 36-часови ограничителни мерки за края

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху обяви 36-часови ограничителни мерки за края
Коментари Харесай

Нетаняху обяви 36-часови ограничителни мерки за края на Песах

Израелският премиер Бенямин Нетаняху обяви 36-часови ограничителни мерки за края на еврейския празник Песах (Пасха) във връзка с разпространението на новия коронавирус, предадоха ДПА и ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5294
От 17 ч. (и българско време) днес до 5 ч. сутринта в четвъртък израелците няма да могат да пътуват между населените места, да пазаруват масово и да се събират на празнични вечери в широк роднински кръг.

Израел затяга карантината в Ерусалим, за да спре разпространението на вируса

" Предупреждавам да не се изпада в самодоволство ", каза Нетаняху. Израелският премиер призова своите сънародници да продължат да спазват ограниченията, наложени от министерството на здравеопазването, предава БТА.

За да не бъде допуснато ново масово заразяване с коронавируса в Израел, както след празника Пурим в началото на миналия месец, властите въведоха още по-строги карантинни мерки през първите дни от Песах миналата седмица.

Вчера броят на заразените в страната нарасна с 441 до 11 586, а този на починалите - с 13 до 116.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5294  Китай е одобрил изпробването върху хора на две пробни ваксини против ковид Китай е одобрил изпробването върху хора на две пробни ваксини против ковид  Още 13 жертви на COVID-19 в Москва Още 13 жертви на COVID-19 в Москва  Рекорден дневен растеж на случаите на ковид в Сингапур Рекорден дневен растеж на случаите на ковид в Сингапур
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР