Изплуваха шокиращи разкрития за педофила Иван Михалев, който преди дни

...
Изплуваха шокиращи разкрития за педофила Иван Михалев, който преди дни
Коментари Харесай

Изплуваха шокиращи разкрития за педофила Иван Михалев, който се измъкна след зверско убийство

Изплуваха шокиращи разкрития за педофила Иван Михалев, който преди дни бе осъден на 9 години и 4 месеца затвор от Бургаския окръжен съд, за опит за блудство с 11-годишно момиченце от жк „ Меден рудник”.

65-годишният мъж се оказа последният осъден на смърт българин, съобщава dariknews.bg.
Хронологията на събитията е фрапираща, а криминалното минало на мъжа се оказва солидно.
През септември 1988 г. той извършва двойно убийство в Сливен. Жертвите са млада жена и брат й, които във фаталната нощ празнували заедно с Михалев. Между тях избухнал скандал, при който Иван грабнал нож и намушкал мъжа. Докато кръвта му изтичала на пода, а сестра му пищяла от ужас, педофилът хладнокръвно се насочил към жената. Нея също намушкал, след което забил острието в окото й и най-спокойно си тръгнал.
Той е разкрит бързо в края на 80-те години. Осъден е на смърт – последната такава присъда, преди премахването й през 1991 г. от Наказателния кодекс. Именно мораториумът върху смъртното наказание спасява Иван Михалев от разстрел – той е помилван, а присъдата му заменена с лишаване от свобода за 30 години.
Само 21 години след това – през 2012 г., Окръжния съд в Стара Загора освобождава престъпника условно и предсрочно и така се стига до днес. Днес едно 11-годишно момиченце не може да спи и цял живот ще сънува кошмари за случката от юни м.г., когато 65-годишният педофил опитва да блудства с нея. Само чудо успява да спаси детете от лапите на закоравелия престъпник.
„ Не сме доволни от присъдата. Този човек трябва да лежи до живот в затвора”, казаха родителите на пострадалото дете минути след като Бургаският окръжен съд определи присъдата на Михалев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР