Изминаха два много трудни месеца за целия свят - много

...
Изминаха два много трудни месеца за целия свят - много
Коментари Харесай

Ненков: 13 май не е сакрална дата за край на епидемиологичната обстановка

Изминаха два много трудни месеца за целия свят - много хора загубиха живота си, работата си, много хора ще продължат да понасят несгодите от ситуацията заради коронавируса. Това заяви от трибуната на НС депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7512
Той благодари за конструктивния дебат в парламента.

Чуха се някои неща, с които не мога да се съглася - едното е за икономическите мерки и тезата, че правителството няма план, каза той.

13 май не е сакрална дата за край на епидемиологичната обстановка. Това не може да бъде възможно в тази ситуация. Днешният законопроект е втори епат от започната извънредна ситуация, въпреки че той няма заглавие с " извънредност ", ние все още дълго време ще се намираме в такава ситуация. Длъжни сме да сме гъвкави.

По думите на Ненков трябва да се даде възможност на здравния министър да бъде много по-адаптивен към създалата се ситуация в момента. Трябва да уважаваме труда на всички хора в щаба, лекарите, правителството, които тези два месеца дадоха всичко от себе си.

Те дават най-добрите препоръки, не бива да анатемосваме една мярка за това, че днес е била приета, а утре е била отменена.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7512  Нормализирането на живота в Турция ще протече съгласно четириетапен проект Нормализирането на живота в Турция ще протече съгласно четириетапен проект  Датските управляващи смекчават още повече ограниченията против COVID-19 от 8 юни Датските управляващи смекчават още повече ограниченията против COVID-19 от 8 юни  Трима излекувани от COVID-19 изписват в Плевен Трима излекувани от COVID-19 изписват в Плевен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР