Изказаха се различни мнения във връзка с COVID-19. Едва ли

...
Изказаха се различни мнения във връзка с COVID-19. Едва ли
Коментари Харесай

Д-р Иван Кокалов: Човек може да се зарази и с най-елементарен жест

" Изказаха се различни мнения във връзка с COVID-19. Едва ли причината да има заразени медици е причината, че те работят на няколко места ", заяви вицепрезидентът на КНСБ д-р Иван Кокалов пред БНТ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6495
„ Всеки един случай трябва да се преценява “, смята той и поясни, че всичко е в твоите ръце и ти сам трябва да се пазиш, а не някой друг.

" Човек може да се зарази и с най-елементарен жест, а не защото нямаш облекло ", каза той във връзка с бума на болни медицински лица.

Във връзка с бюджета на НЗОК, вицепрезидентът каза, че ако така се развиват нещата според него няма да има проблем. „ Ако се наложи обаче, мисля, че държавата ще осигури средства, защото здравето на хората е много важно “, добави той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6495  Латвия взема решение по какъв начин да облекчи ограниченията против COVID-19 след седмица Латвия взема решение по какъв начин да облекчи ограниченията против COVID-19 след седмица  Популярният Популярният " Бонди бийч " още веднъж е отворен за плувци  Премахнаха КПП-тата във Премахнаха КПП-тата във " Филиповци " и " Факултета " в среднощ
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР