Издирваната от китайските власти вирусоложка Ли-Мен Ян даде първото си

...
Издирваната от китайските власти вирусоложка Ли-Мен Ян даде първото си
Коментари Харесай

Ли-Мен Ян: COVID-19 не е обикновен коронавирус, защото е лабораторно създаден

Издирваната от китайските власти вирусоложка Ли-Мен Ян даде първото си интервю за европейска телевизия, в което за пореден път подчерта, че COVID-19 не е толкова вирус, колкото биологично оръжие, разработено от Китай именно с целта да засегне целия свят.

По испанския канал " Телесинко ", посредством видеоконферентна връзка, Ян подчерта, че не я е страх и ще разкрие пред света цялата истина за COVID-19 преди да я убият или преди да изчезне безследно.

Повярвайте ми, този вирус не се е измъкнал по погрешка от лабораторията. Не, китайските власти не са толкова глупави, че да го допуснат. Той е умишлено пуснат в природата като изключително мощно и биологично оръжие, което може да убива в голям мащаб, тъй като се разпространява във въздуха и е устойчиво на околната среда, сподели тя и допълни, че това е една от причините вирусът да не е изчезнал през летните месеци, както много учени са очаквали да се случи.

" Diseñaron el SARS-CoV-2 a partir de otros coronavirus de murciélago que son la columna vertebral del patógeno "
— Iker Jiménez (@navedelmisterio)
Понастоящем Ли-Мен Ян се намира в САЩ, където бива укривана и пазена от ФБР.

Припомняме, че наскоро и директорът на " Пирогов " проф. д-р Асен Балтов определи COVID-19 като " тунингован вирус " и че има лабораторен принос към него.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13690  РЗИ към старозагорци: Бъдете дисциплинирани! РЗИ към старозагорци: Бъдете дисциплинирани!  27 са положителни за COVID-19 в дома за хора със зрителни увреждания в град Вълчедръм 27 са положителни за COVID-19 в дома за хора със зрителни увреждания в град Вълчедръм  В общините Ловеч и Троян се вкарват спомагателни противоепидемични ограничения В общините Ловеч и Троян се вкарват спомагателни противоепидемични ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР