Извънредно световна среща на високо равнище за пандемията от новия

...
Извънредно световна среща на високо равнище за пандемията от новия
Коментари Харесай

Извънредна световна среща на високо равнище за пандемията на 3 и 4 декември

Извънредно световна среща на високо равнище за пандемията от новия коронавирус ще се състои в Ню Йорк на 3 и 4 декември, предаде Франс прес.

Очаква се тя да се проведе предимно във виртуален формат, като повечето от лидерите говорят чрез видеоконферентна връзка.

Решението за свикване на срещата бе взето от Общото събрание на ООН. Съответната резолюция бе подкрепена от 150 от 193-те страни членки на световната организация, без никой да гласува против. Три държави се въздържаха - САЩ, Израел и Армения.

Въпросът за световна среща на високо равнище за пандемията се обсъжда от юни по инициатива на Движението на необвързаните страни.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14520  Проф. Балтов разяснява закъсняват ли по-строгите ограничения у нас Проф. Балтов разяснява закъсняват ли по-строгите ограничения у нас  Остър дефицит на Остър дефицит на " Ремдесивир " в пловдивска болница с Коронавирус поделение  Индия с над 47 хиляди нови случая на ковид за последното денонощие Индия с над 47 хиляди нови случая на ковид за последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР