Изборите за нов състав на парламента в Сирия са отложени

...
Изборите за нов състав на парламента в Сирия са отложени
Коментари Харесай

Сирия отново отложи парламентарните избори заради коронавируса

Изборите за нов състав на парламента в Сирия са отложени за 19 юли съгласно подписан днес указ от президента Башар Асад  Башар Асад Баша̀р Ха̀фез ал-А̀сад е роден в Дамаск на 11 септември 1965 г. Той е лидер на партия Баас и, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7438
От президентската канцелария поясниха, че насрочените за 20 май избори се отлагат за 19 юли заради мерките срещу разпространението на коронавируса.

Башар Асад: САЩ се опитват да използват COVID-19 за свои цели

На 14 март Асад е подписал друг указ, с който прехвърля парламентарните избори от 13 април на 20 май, което също бе обосновано със заразата.

Парламентът на Сирия се състои от 250 депутати. За работници и селяни е определена квота от 127 мандата. По официални данни в Сирия има 45 заразени с коронавируса и трима починали от COVID-19. Възстановили са се 27 души.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7438  В Израел броят на излекуваните от ковид надвиши два пъти броя на болните В Израел броят на излекуваните от ковид надвиши два пъти броя на болните  Епидемията от COVID-19 в Словения затихва Епидемията от COVID-19 в Словения затихва  Германските летища желаят държавна помощ на фона на голямата загуба на доходи Германските летища желаят държавна помощ на фона на голямата загуба на доходи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР