Здравословното състояние на президента на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон

...
Здравословното състояние на президента на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Какво е състоянието на заразения с коронавирус Макрон?

Здравословното състояние на президента на Франция Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на, който се зарази с новия коронавирус, остава стабилно. Това съобщи днес Елисейският дворец, цитиран от АФП.

" Здравословното състояние на президента на Френската република остава стабилно спрямо наблюдаваното в събота ", се посочва в комюникето на президентската администрация, предава БТА.

На 17 декември пресслужбата на Елисейския дворец съобщи, че Макрон е дал положителен тест за новия коронавирус. Администрацията на президента допълни, че Макрон продължава да работи дистанционно. Той се самоизолира в резиденцията Лантерн, която се намира на територията на дворцовия комплекс във Версай.

Заедно с президента бяха принудени да се самоизолират контактувалите с него - премиерът Жан Кастекс, генералният секретар на Елисейския дворец Алексис Колер, председателят на долната камара на парламента Ришар Феран и делегираният министър за връзките с парламента Марк Фено.

На 18 декември френският държавен глава публикува видео, в което заяви, че се чувства нормално, но работи с по-бавни темпове.

Макрон съобщи, че има кашлица, главоболие и обща отпадналост.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17050  Италия стопира полетите от Англия Италия стопира полетите от Англия  При кърмене майките предават антитела против коронавирусa При кърмене майките предават антитела против коронавирусa  Здравният министър на Англия: Новият вариант на Коронавирус е отвън надзор Здравният министър на Англия: Новият вариант на Коронавирус е отвън надзор
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР