Заразените с COVID-19 в САЩ са над 68 хиляди като

...
Заразените с COVID-19 в САЩ са над 68 хиляди като
Коментари Харесай

Над 1000 жертви на коронавируса в САЩ

Заразените с COVID-19 в САЩ са над 68 хиляди като смъртните случаи са поне 1041, най-много са в Ню Йорк, сочат обобщените данни на университета " Джонс Хопкинс " от сряда вечерта, съобщава БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2592
В столицата Вашингтон наредиха затварянето на всички търговски обекти, в които не се извършват дейности от първа необходимост. Нареждането влиза в сила от днес за един месец. С него се забраняват и събиранията на 10 и повече души.

Сенатът на САЩ прие плана за финансова помощ за справяне с COVID-19

Щатът Ню Йорк е горещата точка. Там мобилизацията за справяне с невиждани предизвикателства е факт. Импровизирана морга бе създадена до болницата " Белвю ", полицаи патрулират улиците, за да гарантират, че се спазват правилата за социална дистанция. Губернаторът Андрю Куомо заяви, че може да се наложи използването на 140 хиляди болнични легла в щат, който разполага с 53 хиляди.

Над 30 хиляди са заразените с вируса в щата, а смъртните случаи са 285. Повечето случаи са в града Ню Йорк.

Поне 16 щата са в режим " стоене вкъщи ", който позволява излизане при само по належаща нужда.

Българка е починала от COVID-19 в САЩ

Президентът пожела намаляване на рестрикциите към 21 април в противоречие с указанието на здравните специалисти.

Кандидатът за номинация за демократите за президент Джо Байдън коментира, че на всеки му се иска да се върне към нормалния ритъм възможно най-скоро, но намерението това да стане през април е нереалистично и може да се окаже " катастрофално ", отбелязва БНР.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2592  Владимир Путин: Кабинетът е в непрекъсната връзка с бизнеса Владимир Путин: Кабинетът е в непрекъсната връзка с бизнеса  Доцент от ВМА със препоръки и хрумвания по какъв начин да се оправим с гнева и скуката по време на карантина Доцент от ВМА със препоръки и хрумвания по какъв начин да се оправим с гнева и скуката по време на карантина  Експерти регистрират 60% по-малко полети в Европа Експерти регистрират 60% по-малко полети в Европа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР