Заради пандемията от коронавирус милиони ресторанти и барове по света

...
Заради пандемията от коронавирус милиони ресторанти и барове по света
Коментари Харесай

В Швеция ще открият ресторант с една маса по средата на нищото

Заради пандемията от коронавирус милиони ресторанти и барове по света бяха принудени да затворят заради ограничителните мерки на придвижване и социална дистанция срещу заразяването и разпространението на COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7125
Докато в някои страни все още не е ясно кога ще бъдат отново отворени заведенията, двойка в Швеция реши да подходи иновативно в ситуацията и да отвори собствен ресторант... с една маса и един стол. За един човек. Въпросният ``ресторант`` е разположен в средата на полето, където вероятността да ви зарази друг посетител е повече от нищожна.

Обмисля се по-ранно отваряне на ресторантите в Гърция

Линда Карлсон и съпругът й Расмус Персон разкриват, че храната ще се доставя чрез кошница като още един вид гаранция, че клиентът на ``заведението`` няма да се зарази.

Мястото, което се казва Bord för En (Маса за един), ще заработи от неделя, 10 май, до края на август, когато ще бъде закрито. Работното му време ще бъде от 10.00 сутринта до 22.45 часа и запазването на масата ще става с предварително уговорена резервация.

В него всеки ще може да опита тристепенно меню с местна безалкохолна напитка на разумна цена, увериха двамата собственици на масата.

While many restaurants around the world are closing, a new restaurant in Sweden opens this Saturday with a novel approach to dining in the era of Novel-Coronavirus. Bord för En is, as its name says, a table for one. Details on today’s blog,
https://t.co/SQxr6vFwpG pic.twitter.com/9x9feR8KKk
— Lyn Farmer (@FizzFan) April 29, 2020 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7125  Нови 164 смъртни случая в Испания Нови 164 смъртни случая в Испания  Обмисля се по-ранно отваряне на заведенията за хранене в Гърция Обмисля се по-ранно отваряне на заведенията за хранене в Гърция  В Танзания ще В Танзания ще " лекуват " Covid-19 с пелин
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР