Заради кризата с коронавируса търговията с горивата по бензиностанциите в

...
Заради кризата с коронавируса търговията с горивата по бензиностанциите в
Коментари Харесай

Между 50 и 70% на сто свиване на търговията с горива у нас

Заради кризата с коронавируса търговията с горивата по бензиностанциите в страната се е свила с между 50 и 70 на сто през последния месец и половина, каза Светослав Бенчев от Българската петролна и газова асоциация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6682
Горивата по бензиностанциите ще продължат да поевтиняват в близките месеци при свито потребление, прогнозира Бенчев.

Българските горива отново са в челните места като най-евтини в Европа. Бензинът ни е на второ място, дизелът ни е най-евтин в Европейския съюз, заяви той.

КЗК проверява цените на горивата в периода на извънредно положение

Цените следват тренда. Те вървят надолу, продължават да вървят надолу и това е напълно нормално, тъй като голяма част от цената все пак се определя и от курса на суровия петрол, но все пак нека не забравяме и едно нещо и това е, че и голяма част от това, което заплащаме на бензиноколонките, всъщност е задължение към държавата, така, че все пак не можем да очакваме негативни стойности на колонката, каза още Светослав Бенчев, цитиран от БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6682  Броят на инфектираните с новия ковид в Дания надвиши 9000 Броят на инфектираните с новия ковид в Дания надвиши 9000  Анализатор: COVID-19 ни сподели, че не сме цялостни господари Анализатор: COVID-19 ни сподели, че не сме цялостни господари  COVID-19 може да докара до гибелта на близо 20 000 онкоболни във Англия за година COVID-19 може да докара до гибелта на близо 20 000 онкоболни във Англия за година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР