За края на тази седмица в австрийската столица Виена бяха

...
За края на тази седмица в австрийската столица Виена бяха
Коментари Харесай

Виенската полиция забрани почти всички обявени за края на седмицата демонстрации

За края на тази седмица в австрийската столица Виена бяха обявени седемнадесет демонстрации, но днес полицията забрани петнадесет от тях. Причината е опасността от разпространяване на заразата с коронавирус.

Насрочените за утре демонстрации бяха единадесет, десет - срещу правителствените мерки срещу коронавируса, и една възпоменателна демонстрация, която остава разрешена. За неделя бяха обявени шест демонстрации - четири срещу мерките за овладяване на пандемията, и две по други въпроси. Разрешена остава единствено малка демонстрация с 30 заявени участници.

Говорителят на виенската полиция каза, че е имало опасения, че демонстрантите няма да спазват изискванията за носене на маски и физическа дистанция от минимум два метра, както се случи преди две седмици.

Здравето на обществеността е по-важно от интересите на организаторите, обоснова решението на полицията нейният говорител.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19098  Канада вкарва наложителен PCR тест за идващите в страната Канада вкарва наложителен PCR тест за идващите в страната  Компанията Компанията " Модерна " удостовери, че ще има забавени доставки на коронавирус имунизацията й отвън Съединени американски щати  Ваксиниран с две дози американски конгресмен даде позитивна проба за ковид Ваксиниран с две дози американски конгресмен даде позитивна проба за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР