Завиждат ни, това е казал говорителят руското посолство в Хърватия

...
Завиждат ни, това е казал говорителят руското посолство в Хърватия
Коментари Харесай

Русия: Завиждат ни

Завиждат ни, това е казал говорителят руското посолство в Хърватия – Дмитрий Малцев, цитиран от сръбското радио Б92.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11422
С тези думи представителят на дипломатическата мисия на Москва в Загреб е коментирал критиките и съмненията в ефикасността на ваксината срещу коронавирусната инфекция " Спутник В ".

" През последните няколко години почти всяко едно постижение на нашата страна се приема най-малкото със скептицизъм. За съжаление, по подобен начин някои кръгове извън Руската федерация са възприели новината за препарата за имунизация срещу заразното заболяване, разработен от водещи специалисти в Москва ", е казал още служителят.

На въпрос дали е смятал да изпробва " Спутник В " върху себе си Малцев е отговорил положително. " Щом една от дъщерите на нашия президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През е участвала в изпитанията на препарата, аз също ще се ваксинирам ", е добавил той.

Болните от коронавирус в Русия са над 907 700 души

Да припомним, руският държавен глава на 11 август е обявил, че в страната му е била лицензирана ваксината " Спутник В ".

Думите на стопанина на Кремъл са били посрещнати със скептицизъм от страна на Световната здравна организация, германското здравно министество и други институции.

Германия изрази съмнения за ефикасността на руската ваксина срещу коронавируса

Техният основен аргумент е бил, че препаратът за имунизация не е преминал през третата фаза на изпитания – тази за странични ефекти.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11422  Роберт Кох: България е една от петте рискови страни в Европа Роберт Кох: България е една от петте рискови страни в Европа  Болните от ковид в Русия са над 907 700 души Болните от ковид в Русия са над 907 700 души  Още две лечебни заведения в Пловдив ще лекуват пациенти с COVID-19 от понеделник Още две лечебни заведения в Пловдив ще лекуват пациенти с COVID-19 от понеделник
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР