За американския експерт по инфекциозни болести д-р Антъни Фаучи носенето

...
За американския експерт по инфекциозни болести д-р Антъни Фаучи носенето
Коментари Харесай

Топ инфекционист в САЩ: Ако всеки американец си сложи маска сега, до март ще спасим 63 000 души

За американския експерт по инфекциозни болести д-р Антъни Фаучи носенето на маски е едно от най-мощните и " нискотехнологични " неща, които всеки може да направи в момента, за да контролира разпространението на COVID-19.

" Не правим това постоянно и затова ги има тези скокове в ръста на заразените ", казва той в интервю за Си Ен Ен.



" Ако хората не носят маски, тогава може би трябва да го наложим ", подчерта той.

Той споделя още, че според най-новите интерполиращи модели, ако всеки американец си сложи маска сега, до март може да бъдат спасени още 63 000 души в САЩ.

Фаучи и колегите му д-р Андреа Лернър и д-р Грегъри Фолкерс твърдят, че е наистина важно всички да продължат да си слагат маската по време на тази пандемия. Един от доводите му са резултатите в най-голямата болнична система на Масачузетс. Там след като всички здравни работници и пациенти започват да носят маски, степента на положителни тестове сред здравните работници спада от 14,65% на 11,46%.

Какви са останалите аргументи на учения за носенето на маски - четете в Ladyzone.bg
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14020  Акад. Дамянов: Вирусите мутират, въпросът е по какъв начин мутира обществото Акад. Дамянов: Вирусите мутират, въпросът е по какъв начин мутира обществото  По-малко евентуално е да се болестите с новия ковид в аероплан, в сравнение с в магазина По-малко евентуално е да се болестите с новия ковид в аероплан, в сравнение с в магазина  Нови рестриктивни ограничения поради ковид в Пловдив Нови рестриктивни ограничения поради ковид в Пловдив
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР