Жител на Омуртаг е нарушил 14-дневната карантина. Започнато е досъдебно

...
Жител на Омуртаг е нарушил 14-дневната карантина. Започнато е досъдебно
Коментари Харесай

Дядо от Омуртаг нарушил 14-дневната си карантина

Жител на Омуртаг е нарушил 14-дневната карантина. Започнато е досъдебно производство за нарушаване на разпоредбите на здравните власти, съобщиха от Областната дирекция /ОД/ на МВР в Търговище.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3718
При извършена на 1 април около 11,55 часа полицейска проверка в Омуртаг е установено, че 70-годишен мъж по време на извънредно положение, свързано със смъртни случаи, е нарушил мерки, издадени против разпространяването и появяването на заразна болест по хората.

25-годишна жена наруши карантината си ден преди да свърши

Той не е спазил срока на домашната изолация, наложена му с предписание от здравен орган, за времето от 24 март до 7 април, уточняват от Дирекцията.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3718  Доли Партън подарява 1 милион $ за изследванe на ковид Доли Партън подарява 1 милион $ за изследванe на ковид  4 нарушавания на карантината в Сливен 4 нарушавания на карантината в Сливен  Ето по какъв начин работят експертите от Клиника „ Ушни, носни и гърлени заболявания Ето по какъв начин работят експертите от Клиника „ Ушни, носни и гърлени заболявания " във ВМА
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР