Жена на 83 години, с две отрицателни проби за COVID-19,

...
Жена на 83 години, с две отрицателни проби за COVID-19,
Коментари Харесай

Изписват трети оздравял от коронавирус от МБАЛ-Шумен

Жена на 83 години, с две отрицателни проби за COVID-19, ще бъде изписана днес от инфекциозното отделение на МБАЛ - Шумен, съобщават от лечебното заведение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4786
От болницата бяха изписани и двама оздравели от коронавирус мъже. Вчера почина четвъртият им пациент с COVID-19, след овладяна коронавирусна инфекция и два отрицателни резултата. 66-годишният мъж е имал тежко придружаващо заболяване - напреднал белодробен карцином.

Още една жертва на коронавируса у нас. 30 са новите заразени

В МБАЛ - Шумен няма други пациенти с коронавирус. Няма положителни резултати за COVID-19 и от взетите вчера проби, допълват от лечебното заведение.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4786  Премиерът на Испания с окуражаващи вести за ситуацията в страната Премиерът на Испания с окуражаващи вести за ситуацията в страната  Съединени американски щати към Турция: Пратете ни сапун, маски и чували за трупове Съединени американски щати към Турция: Пратете ни сапун, маски и чували за трупове  Доц. Мангъров изясни при какви условия ще бъдем предпазени при нова вълна на ковид

Доц. Мангъров изясни при какви условия ще бъдем предпазени при нова вълна на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР