Един от работниците, които пострадаха при срутването в тунел Железница

...
Един от работниците, които пострадаха при срутването в тунел Железница
Коментари Харесай

Един от пострадалите работници в тунел Железница е с коронавирус

Един от работниците, които пострадаха при срутването в тунел " Железница " в сряда, е дал положителна проба за COVID-19. Това потвърдиха от Военно-медицинска академия, където мъжът е настанен.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9765
При постъпването на работника в болницата в София се е появило съмнение, че е заразен с коронавирус. За това от здравното заведение веднага му направили PCR тест, уточнява Нова телевизия.

От ВМА с последна информация за пострадалите при срутването в тунел " Железница "

Във ВМА са настанени двама от тримата работници, които бяха затрупани от скална маса в строящия се тунел " Железница " на АМ " Струма ".

Припомняме, че вчера около 10:40 часа е получен сигнал за срутването в едната тръба на строящия се тунел, който е част от автомагистрала " Струма ". Веднага е организирана спасителна операция. Двама от пострадалите бяха транспортирани във ВМА. Те са в стабилно състояние, контактни и адекватни, съобщиха от лечебното заведение. Единият е с охлузвания на главата и гръдния кош и има счупване на три ребра. Вторият пациент е с незначителна рана на главата и с няколко счупвания.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9765  СЗО: Последиците от пандемията ще се усещат дълги години СЗО: Последиците от пандемията ще се усещат дълги години  Наши роми на протест в Неапол, изпратиха армията да ги озапти Наши роми на протест в Неапол, изпратиха армията да ги озапти  Нови 137 случая на ковид в Сърбия Нови 137 случая на ковид в Сърбия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР