Египетските власти съобщиха вчера за нови 232 случая на заразяване

...
Египетските власти съобщиха вчера за нови 232 случая на заразяване
Коментари Харесай

Заразените с коронавирус в Египет са вече 3891

Египетските власти съобщиха вчера за нови 232 случая на заразяване с коронавирус през изминалото денонощие, предаде ТАСС, като се позова на египетското министерство на здравеопазването.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6159
Общият брой на заразените в Египет достигна 3891, заяви официалният представител на министерството Халед Мугахед.

,,Оздравелите са над хиляда, починалите от усложнения са 287, включително 11 през изминалото денонощие ", изтъкна Мугахед, цитиран от БТА.

Броят на заразените с COVID-19 в Мексико достигна 11 633

Египетските власти удължиха вчера срока на действащите в страната карантинни мерки заради коронавируса, въведени през март. В Египет са затворени училищата и университетите, въздушните връзки с външния свят са преустановени.

В същото време по време на свещения за мюсюлманите месец рамазан ще бъде намалена продължителността на полицейския час. През рамазан той ще започва след ифтара (прекратяването на постенето през светлата част на денонощието) и ще е с един час по-къс от досега.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6159  Борис Джонсън възнамерява да се върне на работа в понеделник Борис Джонсън възнамерява да се върне на работа в понеделник  Броят на инфектираните с COVID-19 в Мексико доближи 11 633 Броят на инфектираните с COVID-19 в Мексико доближи 11 633  Жертвите на ковид в Бразилия доближиха 3313 Жертвите на ковид в Бразилия доближиха 3313
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР