Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) обяви снощи, че ще реши

...
Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) обяви снощи, че ще реши
Коментари Харесай

ЕС решава за ваксината на Moderna на 6 януари

Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) обяви снощи, че ще реши дали да одобри ваксината на компанията Moderna срещу COVID-19 на 6 януари, няколко дни по-рано от планираното, предадоха информационните агенции.

Регулаторната агенция на Европейския съюз първоначално заяви, че ще вземе решение на 12 януари, но американската фармацевтична компания е предоставила последния пакет с информация вчера, по-рано от очакваното. „ Той съдържа информация, която е конкретно за производството на ваксината за пазара на ЕС “, каза ЕМА.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16936  Португалия постанова полицейски час в новогодишната нощ Португалия постанова полицейски час в новогодишната нощ  Ваксината на Moderna в Съединени американски щати получи утвърждение от Агенцията по храните Ваксината на Moderna в Съединени американски щати получи утвърждение от Агенцията по храните  Моргите в Германия се запълниха, гробищата се трансфораха в железен резервоар Моргите в Германия се запълниха, гробищата се трансфораха в железен резервоар
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР