Д-р Владимир Сотиров се съмнява, че ситуацията с коронавируса ще

...
Д-р Владимир Сотиров се съмнява, че ситуацията с коронавируса ще
Коментари Харесай

Д-р Владимир Сотиров: Страхът от COVID-19 отминава

Д-р Владимир Сотиров се съмнява, че ситуацията с коронавируса ще нанесе трайни последици върху психиката на обществото. Това заяви той в предаването “Лице в лице” по бТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9666
По думите му нелепа е заповедта за връщането на задължителното носене на маски. Това, според него има за цел да демонстрира власт.

Посланията на лидерите олекват, когато няма съответствия между думи и дела. Послание отправено през поведение има много по-голяма тежест, заяви той.

Хората се успокоиха, те не живеят с това - здрависват се, прегръщат се. Виждам тази тенденция, каза д-р Сотиров. Според него този страх вече отминава.

Нова заповед на министър Ананиев за задължителните маски на обществени места

Има хора, които са по-обиграни в манипулативно отношение и се дистанцират, и такива, които лесно се поддават на натиск. Има и хора, които са тревожни изначално, на които малко им трябва. Наблюдавахме две контратези - всеки може да избере истината, която му приляга. Повечето управляващи и властимащи се поддадоха на страховете си, в световен план, обясни той.

Според него властите у нас за въпроизвеждали, директиви които се поддаваха отвън. В началото имаше доста правителства, които се съпротивляваха, не само шведското, припомни той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9666  Излязоха резултатите от тестванията за COVID-19, направени на Излязоха резултатите от тестванията за COVID-19, направени на " Позитано " 20  Владимир Путин: Спасихме най-ценното Владимир Путин: Спасихме най-ценното  Двама лекари от Добрич са с COVID-19 Двама лекари от Добрич са с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР