Доц. д-р, д.м. Ангел Кунчев обиколи заедно с кмета Здравко

...
Доц. д-р, д.м. Ангел Кунчев обиколи заедно с кмета Здравко
Коментари Харесай

Доц. Ангел Кунчев провери хигиената по сергиите в Пловдив

Доц. д-р, д.м. Ангел Кунчев обиколи заедно с кмета Здравко Димитров пазарите в Пловдив на открито. Той направи инспекция, за да види дали се спазват санитарните мерки срещу разпространението на вируса COVID-19. Областният управител Дани Каназирева, както и директорът на РЗИ – Пловдив д-р Ваня Манчева също обиколиха сергиите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4695
„ Мерките са ефективни и навременни, въпреки че цели отрасли ще преживеят тежък период, целта ни е да се пречи минимално, за да се организира производството, така че да има достатъчно хранителни продукти за цяла България “, коментира д-р Ангел Кунчев.

Той посочи, че е важно да се спазва правилото хората в пазара да се движат в една посока, да няма пресрещане, да има регулиране на влизането, добра хигиена, да няма струпване.

Вижте как работят пазарите в София ден след като Ананиев ги отвори

Най-големият закрит пазар в Пловдив се дезинфекцира всеки ден сутрин и вечер с препарат, който е на 70% спиртна основа. Служители на ОП „ Общинска охрана “ следят да няма струпване на граждани, уверяват от общината.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4695  Европейска комисия отсрочи за близкото бъдеще предложенията си за излизане от карантината Европейска комисия отсрочи за близкото бъдеще предложенията си за излизане от карантината  Българин със подозрение за ковид умря в Испания Българин със подозрение за ковид умря в Испания  Раздават 1,5 тона алкохол на лечебни заведения и поликлиники във Варна Раздават 1,5 тона алкохол на лечебни заведения и поликлиники във Варна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР