Досегашният шеф на Областната дирекция на МВР в Стара Загора

...
Досегашният шеф на Областната дирекция на МВР в Стара Загора
Коментари Харесай

Още рокади в МВР: Разбра се кой е новият шеф на СДВР!

Досегашният шеф на Областната дирекция на МВР в Стара Загора ст. комисар Георги Хаджиев поема ръководството на Столична дирекция на вътрешните работи. Мястото остана вакантно, след като Ивайло Иванов бе избран за главен секретар на МВР.

Иванов беше официално представен от вътрешния министър Младен Маринов по време на празника на „ Гранична полицията”, а на 20 декември стана ясно, че президентът Румен Радев е подписал указа за назначаване на Ивайло Иванов за нов главен секретар на МВР.

Мястото на ст. комисар Георги Хаджиев в старозагорската полиция пък ще бъде заето от ст. комисар Стоян Стоянов. В областния град, комисар Стоянов бе представен от главния секретар на МВР Ивайло Иванов.

Стоянов е в системата на МВР от 2005 година, завършил е две магистърски степени по Стопанско управление и право. До настоящия момент е заемал длъжността началник отдел Икономическа полиция в Столична дирекция на МВР.

Новият шеф на старозагорската полицията увери, че няма да има промени в ръководния състав на ОД МВР Стара Загора, а приоритет в работата му ще бъде повишаване на разкриваемостта на престъпленията в региона.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР