Докато си почива от професионалните ангажименти, Алекс Раева се отдава

...
Докато си почива от професионалните ангажименти, Алекс Раева се отдава
Коментари Харесай

Горещите подробности за тайната любов на Алекс Раева

Докато си почива от професионалните ангажименти, Алекс Раева се отдава на екзотични приключения.

Сега тв водещата и певица е на гмуркане в Катар. Както е известно, тя е почитателка на дайвинга и не пропуска да покаже кадри от изумителния подводен свят в профила си в Инстаграм. Тя е там заедно с колежката си Мария Игнатова, а след това я чака още едно пътешествие с новия й приятел, когото пази в пълна тайна, пише „ Галерия “.

По време на едно от пътуванията си до Малдивите миналата година Алекс го показа като силует в далечината, а към кадрите често се появяваше хаштаг #love. Алекс и новото й гадже се познават отдавна, но са заедно от около две години.

„ Крия новия мъж до мен, защото той не желае да разкривам името му. Има правото на избор и аз се съобразявам с него “, разказва Раева, която е убедена, че показността усложнява всяка връзка.

Приятелят на Алекс живее и работи в чужбина и двамата се виждат рядко – няколко пъти в месеца. В началото им било трудно да свикнат с дистанцията. Научили се обаче да оценяват хубавите моменти и да свързват всяко виждане с емоциите от мястото, където са се срещнали.

Двамата се познават все пак в България, а връзката им се случила след много писане и говорене. Гаджето й е с година по-голям от нея и по собствените й думи имал забележителна кариера зад граница. Въпреки силната емоция, Алекс не обмисля да зареже своята работа и да замине при приятеля си в чужбина. Иначе темата за деца не й е чужда. Тя иска да стане майка още когато е била с Дончо, но не успява да забременее. В момента не си прави планове в тази насока, тъй като вярва, че всичко се случва в подходящия момент.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР