Девет войници в Сърбия са заразени с Ковид-19, всички са

...
Девет войници в Сърбия са заразени с Ковид-19, всички са
Коментари Харесай

Девет войници са заразени с коронавирус в Сърбия

Девет войници в Сърбия са заразени с Ковид-19, всички са добре и се възстановяват, заяви министърът на отбраната на Сърбия Александър Вулин като добави, че други 642 войници са в с самоизолация, предаде Танюг.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3172
Вулин каза, че заразените войници са работили с граждани в северната част на страната при контрол на границата.

Всички са добре, успешно се възстановяват. Имаме 642 войници в самоизолация, които са били в контакт с някой, който е бил заразен. Тяхното състояние се следи, заяви Вулин за ТВ Пинк.

Той добави, че армията на Сърбия има достатъчно средства, достатъчно личен състав, техника и оборудване да отговори на всяко нареждане на върховния главнокомандващ и да изпълни всяко нареждане на кризисния щаб в тези времена.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3172  Йордания стартира да освобождава хилядите пасажери, арестувани под карантина в хотели Йордания стартира да освобождава хилядите пасажери, арестувани под карантина в хотели  Шакира: Защо кучета може на разходка, а деца не? Шакира: Защо кучета може на разходка, а деца не?  Подобряват се и двамата инфектирани с COVID-19 във Велико Търново Подобряват се и двамата инфектирани с COVID-19 във Велико Търново
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР