Две обезглавени тела и женска глава изплуваха на популярен сред

...
Две обезглавени тела и женска глава изплуваха на популярен сред
Коментари Харесай

Шок и ужас! Обезглавени тела и женска глава изплуваха на популярен тайландски плаж

Две обезглавени тела и женска глава изплуваха на популярен сред туристите плаж в Тайланд. Едно от голите тела било на мъж, а по врата му имало следи от рязане, съобщават властите, цитирани от „ Сън “.

Полицаите смятат, че този мъж е умрял поне седмица преди тялото му да бъде намерено на плажа Мае Рампфуенг в Районг, близо до Патая. Той имал три татуировки на английски език на китката си, но кожата се била обелила след дългия престой във водата.

Второ мъжко тяло е намерено на 10 км от там на плаж в Районг. То било облечено само с бельо. Смъртта е настъпила най-малко 10 дни по-рано.


Освен това рибари намерили глава, за която твърдят, че е женска. Имала дълга коса и стояла във водата няколко дни близо до кея в Фра Праденг, на 20 км южно от Банкок. От полицията смятат, че тя има връзка с двете обезглавени тела.

Районг е само на 2 часа от Банкок и е популярна туристическа дестниация за младите пътешественици заради уединените си плажове. Мае Рампфуенг е една от най-популярните атракции в провинцията и е част от националния парк Као Ламе Я.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР