Две задачи имаше болницата от началото на епидемията - болницата

...
Две задачи имаше болницата от началото на епидемията - болницата
Коментари Харесай

Болницата в Шумен позволява прием на голям брой пациенти, заяви директорът й

Две задачи имаше болницата от началото на епидемията - болницата да е сигурна и безопасна, и да има условия за качествено лечение на пациенти. Успяхме да изолираме в отделна сграда болните от COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9358
Това обясни пред БНТ директорът на МБАЛ-Шумен д-р Димитър Костов.

Болницата има материална база, която позволява прием на голям брой пациенти. Проблем би възникнал с медицинския персонал, който е в малък брой, уточни директорът на болницата. Един от заразените с коронавирус е напуснал доброволно болницата.

Той е фелдшер от село Климент, който не е използвал предпазни средства и е заразил и други хора. Мисля, че на този човек трябва да му се търси отговорност, заяви Стефан Желев, областен управител на Шумен. Ще се извършва много строг контрол относно противоепидемичните мерки. Поставените под карантина ще бъдат наблюдавани ежечасно, наказанията са много строги, категоричен е областният управител.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9358  Шанхай ще слага под карантина всеки, който идва от региони с висок риск от COVID-19 в Китай Шанхай ще слага под карантина всеки, който идва от региони с висок риск от COVID-19 в Китай  Вълните от ковид поради разновидност, която образува доста Вълните от ковид поради разновидност, която образува доста " шипчета "  Ново огнище на COVID-19 в Пекин Ново огнище на COVID-19 в Пекин
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР