Двама полицаи от Областната дирекция на МВР в Пловдив са

...
Двама полицаи от Областната дирекция на МВР в Пловдив са
Коментари Харесай

COVID-19 покоси двама полицаи от МВР - Пловдив

Двама полицаи от Областната дирекция на МВР в Пловдив са издъхнали през уикенда след дълга битка с коронавируса, съобщава „ Марица, позовавайки се на свои източници.

Информацията е потвърдена и от пловдивската полиция.

Единият, 55-годишен, бил служител в Районното полицейско управление в Карлово, а другият, който е на 47 години – в СПС (Специализирани полицейски сили). И двамата били част от системата от дълги години.



Преди малко повече от месец от коронавирус си отиде 52-годишният Рангел Апостолов – най-усмихнатият и най-вежливият служител на „ Общинска полиция “. С COVID-19 бе и директорът на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев. Той се справил с вируса и наскоро се върнал на работното си място.

Съболезнования на близките на починалите полицаи.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16373  Ковид поделение е разкрито в болничното заведение в Девня Ковид поделение е разкрито в болничното заведение в Девня  Между 3000 и 5000 унгарци може да вземат участие в клиничните тествания на съветската ваксина Между 3000 и 5000 унгарци може да вземат участие в клиничните тествания на съветската ваксина  Китай: Австралия е родината на COVID-19 Китай: Австралия е родината на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР