Двама пациенти на многопрофилната болница Св. Пантелеймон в Ямбол са

...
Двама пациенти на многопрофилната болница Св. Пантелеймон в Ямбол са
Коментари Харесай

COVID - 19 уби жена на 47 години

Двама пациенти на многопрофилната болница " Св. Пантелеймон " в Ямбол са дали положителни проби за Коронавирус 19 - жена на 47 години от Стралджа и мъж на 81 години от село Бояджик, съобщи директорът на РЗИ д-р Лиляна Генчева.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11399
Другите заразени през изминалото денонощие в Ямболска област са мъж на 54 години от Ямбол и жена на 35 години от Стралджа.

210 нови случая на коронавирус, 12 са починали за денонощието

Те са оставени на домашно лечение. Случаите на коронавирус в региона от началото на пандемията са 279. Хоспитализирани са 15 души - 10 в ямболската болница, двама в София, двама в Стара Загора и един в Сливен. На домашно лечение остават 27 души, излекувани от заразата са 217, 20 души са починали.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11399  Доналд Тръмп: И Съединени американски щати са покрай основаването на ваксина против ковид Доналд Тръмп: И Съединени американски щати са покрай основаването на ваксина против ковид  Британски бизнесмени: Трябва да се работи! Британски бизнесмени: Трябва да се работи!  Шестима от Спешната помощ в Пазарджик са с позитивни проби за COVID-19 Шестима от Спешната помощ в Пазарджик са с позитивни проби за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР