Двама мъже отнесоха по 10 дни арест след бой пред

...
Двама мъже отнесоха по 10 дни арест след бой пред
Коментари Харесай

Екшън: Гардове се биха с агресивни рецидивисти пред дискотека край Пловдив

Двама мъже отнесоха по 10 дни арест след бой пред дискотека край Пловдив. Екшънът се разиграл пред вратите на бар „ Роял” в Йоаким Груево, пише trafficnews.bg .

Двама приятели, които били добре почерпени, решили да посетят култовото заведение. Още на вратата били спрени от охранителя с думите, че не са желани в заведението, тъй като са видимо пияни, а единият предизвиквал скандали и имал неплатени сметки. Въпреки това аверите се промъкнали и се настанили на една маса.

Още със сядането си, единият мъж започнал да се заяжда с барманката, като е заплашвал. „ Ще те разбия, ще видиш оттук нататък какви проблеми ще ти създам”, казал пийналият клиент, като към изречението добавил и нелицеприятни епитети по неин адрес.

Момичето запазило хладнокръвие и вместо да влиза в словесен спор, натиснала паник бутона. На място пристигнал патрул от охранители. Виждайки сотаджиите мъжете започнали още по ожесточено да псуват и обиждат персонала и управителя.

Агресивните клиенти били извадени от дискотеката, а отпред започнал и скандала. Мъжете бутали и удряли един от гардовете, а на друг бутнали шапката. След сдърпването пияните приятели избягали.

Бил подаден сигнал и до МВР. Побойниците се оказали стари познайници на униформените. Те са осъждани, като единия е с 12 присъди.
Приятелите са били задържани и изправени пред съда за проява на дребно хулиганство.

Заради множеството си прояви, магистратите ги наказаха с присъда „ задържане в ареста за 10 дни”.

Решението подлежи на обжалване.

Заведението е добре познато от местните както в Йоаким Груево, така и в Стамболийски. Дискотеката се прочу след убийството на 25-годишно момче, жертва на побой. Васил умира от тежка черепно- мозъчна травма след като пада и си удря главата на стълбите през заведението. Пада, след като е бил ритнат от Йордан Иванов - местен жител с криминално досие.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР