Два дни подготвяхме организацията на посещенията в парковете. Ние всички

...
Два дни подготвяхме организацията на посещенията в парковете. Ние всички
Коментари Харесай

Йорданка Фндъкова: Обсъждаме връщането на платените зони в София

Два дни подготвяхме организацията на посещенията в парковете. Ние всички трябва да осъзнаем, че трябва да се погрижим за себе си и за другите. Ние носим персонална отговорност. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в предаването " Лице в лице " по БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6574
„ Мярката за отварянето на парковете, беше насочена към децата, защото те са най-засегнати от социалната изолация. Аз отговарям на десетки въпроси всеки ден във връзка с извънредните мерки в града “, каза тя.

Ген. Мутафчийски с коментар за Борисов, мерките срещу COVID-19 и заплахите срещу него

„ Винаги първия ден е по-проблемен. Днес ситуацията е по-добра и хората вече са се ориентирали. Постепенно трябва да покажем, че сме готови да живеем заедно и да се съобразяваме. Защитата не беше лесна. Повечето хора са готови, спазват правилата и се възползват от възможността децата да поиграят. Блаодаря им за това. Няма времево ограничение за разхождане на деца. Много родители водят децата си на разходка по паркингите и това ме натъжава “, призна кметът на София.

„ Желанието ми е постепенно да отваряме града за хората. С кмета на район " Възраждане " сме се договорили и паркът в квартала да се отвори. Подготвяме и парк " Света Троица ", за да има достъп за майките с колички. Това е един процес, който в рамките на 48 часа успяваме да преодоляваме. Целта е да отваряме повече пространства. За да се случи всичко това зависи от нашата лична отговорност. Видяхме какво стана с пазарите. Надявам се да получим разрешение и другата седмица да отворим Витоша “, каза Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

На въпрос за горенето на болнични отпадъци, кметът заяви: „ В София работи инсенератор за изгаряне на болнични отпадъци. Това се следи изключително строго. Това е наблюдаван процес и мога да гарантирам, че ако някой си позволи да не спази правилата, санкциите са жестоки “, предупреди тя. „ Обезпечили сме общинските болници, за да могат да се грижат за болните от коронавирус “, увери градоначалникът на столицата.

Фандъкова: Ако се справим добре няколко дни с парковете, ще мислим и за Витоша

„ Обсъждаме с колегите ми връщането на платените зони в града, защото вече има хаос в центъра на София. Когато времето е лошо, паркират хората, които са на работа. Със затоплянето на времето, обаче ситуацията се усложнява “, поясни Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

„ Кризата се отразява негативно на икономиката и на приходите на столицата “, каза още тя.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6574  Путин: Мобилизирахме капацитета на индустрията Путин: Мобилизирахме капацитета на индустрията  Огнище на ковид в най-голямата касапница в Германия, в която работят 500 румънци Огнище на ковид в най-голямата касапница в Германия, в която работят 500 румънци  Следят бургазлии, лекували се в софийска болница, където има ковид Следят бургазлии, лекували се в софийска болница, където има ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР