Гърция е започнала да стори нова ограда по границата си

...
Гърция е започнала да стори нова ограда по границата си
Коментари Харесай

Гърция строи нова ограда по границата си с Турция

Гърция е започнала да стори нова ограда по границата си с Турция, написа атинският в. Катемерини.

Властите в членката на Европейския съюз са решили да изградят още едно предпазно съоръжение, за да попречат на нелегални мигранти да влизат на гръцка територия.

Общата стойност на проекта е била 62,9 милиона евро и за строежа на оградата е бил създаден консорциум с участието на четири компании в бранша.

Първите дейности по изграждането са започнали вчера в района на град Ферес.

Предвижвало се е оградата да е дълга 27 километра и по нея да има четири наблюдателни пункта, използвани от въоръжените сили на страната.

Говорител на кабинета в Атина е заявил, че премиерът Кириакос Мицотакис  Кириакос Мицотакис Кириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден в Атина на 4 март 1968 г. е смятал да посети град Ферес през почивните дни.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 146  Спипаха десетки афганистанци край Герман Спипаха десетки афганистанци край Герман  Гърция ще строи нов непрекъснат лагер на остров Лесбос Гърция ще строи нов непрекъснат лагер на остров Лесбос  Заловиха 20 иракчани при опит да преминат българо-румънската граница Заловиха 20 иракчани при опит да преминат българо-румънската граница
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР