Гражданите са длъжни по закон, ако получат информация за извършено

...
Гражданите са длъжни по закон, ако получат информация за извършено
Коментари Харесай

Румен Гечев посочи как БСП ще подходи, ако Румен Радев направи партия

Гражданите са длъжни по закон, ако получат информация за извършено престъпление от общ характер, да я предоставят на властите. Г-н Банов не е предприел нищо, въпреки че е знаел, че е бил нарушен законът. Само по тази причина е длъжен да подаде оставка. Това каза депутатът от БСП Румен Гечев в предаването " Офанзива " по Канал 3.
" Повече от двама души са били лоши вестоносци за рекет от служител на министъра и зам.-министъра. Министър Банов 4 години търпи служител и банда около него да го малтретират. Той е допуснал да се рекетира българското правителство, чрез министъра. Той казва, че не е имал доказателства и не е докладвал ", припомни Гечев.
" Елена Йончева е изпълнила перфектно работата си. През медиите прокуратурата сега работи. Борисов се е скрил като мишка в Министерски съвет и си трае. Цялото БСП излезе в защита на Елена Йончева, докато ГЕРБ се крие, нека да излязат зад своите депутати ", каза депутатът от БСП.
" Аз имам доста различен поглед. Ние по понятни причини се опарихме с ДПС и те за нас не са подходящ партньор. В ГЕРБ има скандали всеки ден, с невероятни корупции. Тоест БСП има нужда от коалиционен партньор. Ако има нов субект, който е близък до нашата програма, защо да не правим? Не казвал, че е целта партия с Румен Радев, но казвам, че е възможност. Не сме уплашени, тъй като ние ще спечелим изборите, тъй като ГЕРБ си отиват. Ако възникне нов проект, независимо от къде и как и ако е с близка програма с БСП, той би бил потенциален кандидат за нас съюзник ", каза още Румен Гечев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР