Гневен родител взриви мрежата със скандално видео, заснето на пътя

...
Гневен родител взриви мрежата със скандално видео, заснето на пътя
Коментари Харесай

Гневен родител взриви мрежата със скандално ВИДЕО , на което ловци влачат убито животно край Ловеч

Гневен родител взриви мрежата със скандално видео, заснето на пътя между ловешките села Радювене и Орляне. Кадрите се появиха преди дни във Фейсбук и за кратко време успяха да предизвикат бурна дискусия.

На клипчето, качено от Георги Генов се вижда джип „ Сузуки”, който влачи по шосето завързано убито животно. Действието се развива малко преди обед.

„ Как след като час преди това говорих с 8-годишната си дъщеря за дивите животни и красотата на природата, да обясня това? Що за варвари сте бе? Разбирам, че това е ловния ви трофей, ама имайте уважение към смъртта. Имайте уважение към хората край вас. Имайте срам от децата,станали свидетели на това. Как приспивате вечер децата и внуците си бе, изверги такива?”, пише възмутеният мъж в коментар към скандалните кадри.

Коментаторите са категорични, че постъпката на авджиите е повече от отвратителна. „ Идиоти, пълни идиоти!”. Ужас, защо трябва да се влачат мъртви животни по улиците, в кой век живеят тия хора? Да не си оцапа джипа боклука му с боклук”, са само малка част от коментарите, които заваляха под поста със скандалното видео.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР