Въпреки че не идва на седмичните брифинги за COVID-19 ген.-майор

...
Въпреки че не идва на седмичните брифинги за COVID-19 ген.-майор
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски залипсва на брифингите на НОЩ

Въпреки че не идва на седмичните брифинги за COVID-19 ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски продължава да следи ситуацията с вируса у нас и да е в контакт със здравния министър. Това стана ясно от отговор на проф. д-р Костадин Ангелов на журналистическо питане за отсъствието на генерала.

" Чуваме се ежедневно с проф. Мутафчийски. Знаете, той е във ВМА. Ще го поканя да присъства и той да присъства ", каза той.

Направи впечатление и отсъствието на проф. д-р Тодор Кантарджиев, директор на Националния център по заразни и паразитни болести. Оказва се, че и той е в постоянна комуникация с останалите си колеги. Натискът към Центъра пък бил голям през последно време. Само за ден тестовете са 270, посочи проф. Ангелов, изтъквайки, че това е сериозен брой.

Вместо Мутафчийски и Кантарджиев обаче на брифингите от днес присъства доц. Атанас Мангъров. Всеизвестно е, че неговите твърдения са в пълен разрез с тези на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса. Различията си проличаха и днес. Проф. Кантарджиев пък е най-силно се е противопоставял на приказките на проф. Мангъров. Той не веднъж задочно го е обвинявал, че говори невярни твърдения, които не почиват на научна логика.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14850  Доц. Мангъров: Най-доброто е това, че страната не се затвори

Доц. Мангъров: Най-доброто е това, че страната не се затвори  За последното денонощие 50 души са с позитивни проби за ковид в област Видин За последното денонощие 50 души са с позитивни проби за ковид в област Видин  Проф. Балтов: Никой няма да бъде връщан или размотаван от лечебните заведения

Проф. Балтов: Никой няма да бъде връщан или размотаван от лечебните заведения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР