Във Великобритания за последното денонощие са регистрирани 367 смъртни случаи

...
Във Великобритания за последното денонощие са регистрирани 367 смъртни случаи
Коментари Харесай

Голям брой смъртни случаи от коронавирус във Великобритания

Във Великобритания за последното денонощие са регистрирани 367 смъртни случаи на хора с положителни проба за коронавирус – най-високият показател от 27 май насам, съобщава БНР.

Общо броят на заразените за последните 24 часа е 22 885 души, но по-тревожен факт е увеличаващият се брой на жертвите. За последен път по-висок брой жертви 422 е имало на 27 май. Общо броят на починалите с положителен тест възлиза на 45 365, а на всички, в чиито смъртни актове се споменава Ковид-19 вече надхвърли 61 000.



От Националнотата служба по здравеопазване коментираха, че се наблюдава тенденция на покачване на смъртните случаи и това вероятно ще продължи известно време.

В четвъртък Нотингам преминава в най-високата трета степен на местна карантина. Същата мярка вероятно ще бъде наложена и в Западен Йоркшър.

Повече от 8 милиона души в Англия, предимно на север, ще бъдат в карантина трета степен до края на седмицата. В Шотландия на места също се очаква да бъдат засилени ограниченията. На този фон в Шотландия е приложен различен подход - от понеделник в много райони пъбовете и ресторантите ще могат отново да сервират алкохол вътре в самите помещения.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13957  Мелбърн излезе от съвсем четири месеца карантина Мелбърн излезе от съвсем четири месеца карантина  2569 новозаразени с ковид у нас и още 25 умряли 2569 новозаразени с ковид у нас и още 25 умряли  Италия отпуска над 5 милиарда евро за най-засегнатите от ограниченията против ковид Италия отпуска над 5 милиарда евро за най-засегнатите от ограниченията против ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР