В условия на криза да печелиш политически дивиденти не е

...
В условия на криза да печелиш политически дивиденти не е
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Най-важно е да съхраним растежа на икономиката

В условия на криза да печелиш политически дивиденти не е много морално. Това заяви депутатът от ДПС Йордан Цонев по време на дебата за актуализация на бюджета, касаеща отпускането на средства за иконоческите мерки срещу коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4025
Йордан Цонев коментира, че правителството предоставя опцията 60/40 за бизнеса. Обърна внимание, че заявките от страна на работодателите, че тази мярка няма да заработи.

" Така или иначе парите от Фонд " Безработица " ще се изплатят на хората ", посочи Цонев.

" Най-важната задача е мерките да бъдат така насочени, че да се съхрани потенциалът за растеж на българската икономика ", каза още той.

Йордан Цонев влезе в задочен спор с Румен Гечев от БСП, който е категорично против актуализацията на бюджета.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4025  Утре показват национална осведомителна система за битка с COVID-19 Утре показват национална осведомителна система за битка с COVID-19  КНСБ: Строителният бранш резервира ритъма на работа КНСБ: Строителният бранш резервира ритъма на работа  Техномаркет подарява 100 000 лева за битката с ковид Техномаркет подарява 100 000 лева за битката с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР