В съответствие с решението на словенското правителство от миналата седмица

...
В съответствие с решението на словенското правителство от миналата седмица
Коментари Харесай

В Словения от днес отварят детските градини и основните училища

В съответствие с решението на словенското правителство от миналата седмица основните училища в страната днес отново отварят врати и отново започва обучението за учениците в първите три класа, съобщи Танюг. В страната се отварят и всички детски градини.

Правителството в Любляна реши миналия четвъртък да суспендира правомощията на местните власти самостоятелно да въвеждат рестриктивни мерки и обяви червена зона в цялата страна, съобщи агенция СТА.

Родители и учители приветстваха решението на правителството, а властите продължават масовото тестване на преподавателите, които провеждат обучение с физическо присъствие на децата, допълва БТА.

Епидемиологичната ситуация в Словения скоро може да се подобри и от червена страната да премине в оранжева зона, отбелязва Танюг.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19511  Проф. Кантарджиев разкри къде е най-висока заболеваемостта Проф. Кантарджиев разкри къде е най-висока заболеваемостта  Британският вид на COVID-19 бързо печели терен в Съединени американски щати Британският вид на COVID-19 бързо печели терен в Съединени американски щати  Имунният отговор след преболедуване може да е по-слаб от имунизацията Имунният отговор след преболедуване може да е по-слаб от имунизацията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР