Всички служители в Дома за стари хора в тервелското село

...
Всички служители в Дома за стари хора в тервелското село
Коментари Харесай

Излязоха пробите за коронавирус на служителите в Дом за стари хора край Тервел

Всички служители в Дома за стари хора в тервелското село Полковник Савово са дали отрицателен резултат за COVID-19 при изследване с PCR тестове, съобщават от общината.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7958
Няма заразени с коронавирусната инфекция и сред тестваните медици в Спешната помощ в Тервел. Персоналът, разнасящ храната от филиалите на Домашния социален патронаж в общината, също е дал отрицателни проби за новия коронавирус, допълват от кметската управа. Към днешния ден 149 души в община Тервел са поставени под карантина, като сред тях има и живеещи в селата Зърнево, Орляк, Безмер и Жегларци.

Новозаразените от COVID-19 днес драстично намаляха. Само 31 са случаите за 24 часа

В кухненски блок за приготвяне на храна за 60 потребители по проекта " Целеви топъл обяд " вече работи част от персонала на детската градина " Първи юни " в Тервел, информират от общината. Други от служителите благоустрояват и ежедневно дезинфекцират дворните пространства на детските заведения в района, тъй като достъпът до тях не може да бъде ограничен.

Целта е в извънредната епидемична обстановка, когато децата все още са по домовете си, хората, работещи в детските градини, да бъдат включени в дейности на общината и да не ползват неплатен отпуск, поясняват от кметската управа.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7958  Вижте за какво шефът на Вижте за какво шефът на " Пирогов " не счита, че у нас може да има всеобщ имунитет  Китай упрекна Съединени американски щати, че го клеветят, че желае да открадне данни от техни проучвания за ваксина против ковид Китай упрекна Съединени американски щати, че го клеветят, че желае да открадне данни от техни проучвания за ваксина против ковид  Наемателите с право да усилят комерсиалните площи на плажовете през това лято Наемателите с право да усилят комерсиалните площи на плажовете през това лято
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР