В рамките на кампанията За героите в бяло, организирана от

...
В рамките на кампанията За героите в бяло, организирана от
Коментари Харесай

В кампанията За героите в бяло са събрани над 236 хиляди лева

В рамките на кампанията " За героите в бяло ", организирана от Българския лекарски съюз /БЛС/, към момента са събрани 236 369 лв. Това съобщиха от съсловната организация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7785
Поредното дарение - 15 000лв., е от Българската генерична фармацевтична асоциация (БГФармА). В централата на БЛС постъпват и материални дарения.

Българският Червен кръст получи дарение от над 90 000 лв

Разпределянето на личните предпазни средства към регионалните лекарски колегии ще продължи и в следващите дни. Банковата сметка на кампанията е публикувана на интернет страницата на БЛС.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7785  Гърция желае свободно придвижване в Европейски Съюз през лятото без карантина Гърция желае свободно придвижване в Европейски Съюз през лятото без карантина  Общината в Белица е затворена поради заболели от COVID-18 Общината в Белица е затворена поради заболели от COVID-18  В Плевен излекуваха още шестима от COVID-19 В Плевен излекуваха още шестима от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР