В последните дни получихме и силни думи за подкрепа, които

...
В последните дни получихме и силни думи за подкрепа, които
Коментари Харесай

Пирогов събира дарения

В последните дни получихме и силни думи за подкрепа, които ни правят изключително щастливи! Хубаво е да знаеш, че има кой да мисли за теб и има желание да ти помогне. Това се казва в благодарствен пост от " Пирогов " във фейсбук.

Става ясно, че към лечебното заведене е имало много запитвания как може да се помогне. " Пирогов " поема най-тежките случаи на пациенти с коронавирус.

От там съобщават и данни за получаване на дарения

УМБАЛСМ Н.И. ПИРОГОВ ЕАД

ЦКБ АД КЛОН ЦЕНТРАЛЕН

IBAN: BG03 CECB 9790 1045 159907

BIC: CECBBGSF

Основание за превод: Дарение за COVID-19





4054 нови случая на коронавирус са регистрирани у нас през изминалите 24 часа, по данни от Единния информационен портал. Така общият брой на заразените достигна 64 591. Направени са 13 203 PCR теста за денонощието. Така положителните в страната са 30%.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14442  Броят на инфектираните с ковид в света надвиши 48 милиона Броят на инфектираните с ковид в света надвиши 48 милиона  Италия постанова карантина в Милано и огромна част от промишления север Италия постанова карантина в Милано и огромна част от промишления север  Франция регистрира над 40 хиляди нови случая на ковид Франция регистрира над 40 хиляди нови случая на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР