В община Елена ще бъде въведен Зелен коридор за възрастните

...
В община Елена ще бъде въведен Зелен коридор за възрастните
Коментари Харесай

Въвеждат Зелен коридор за възрастните хора в Елена

В община Елена ще бъде въведен " Зелен коридор " за възрастните от утре, съобщават от общинския пресцентър.

Хората над 60 години ще могат да пазаруват в хранителните магазини и в аптеките в часовия диапазон от 9.30 до 11.30 всеки ден от 11 ноември. Решението е взето на заседание на Общинския оперативен щаб и влиза в сила със заповед на кмета инж. Дилян Млъзев.

При възникнала неотложна необходимост извън тези часове, те ще могат да подават заявка на обявения от община Елена спешен телефон 0879 101 458 - всеки работен ден от 9.00 до 17.00 ч., а в събота и в неделя - от 9.00 до 12.00 ч., за всички населени места на територията на общината, като ще се плаща единствено стойността на доставените стоки.



Със заповедта се забранява на хора до 60-годишна възраст да посещават хранителните магазини и аптеките в посоченото време.

Собствениците и отговорниците на обектите ще трябва да поставят указателни табели и да осигурят при необходимост пропускателен режим. Спазването на забраната ще се наблюдава от инспектора по опазване на обществения ред в община Елена, от кметовете и кметските наместници в селата; при евентуално установяване на нарушения ще се уведомяват служителите на Районното управление на МВР.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14731  Иран ще удвои броя на тестванията за ковид до 100 000 на ден Иран ще удвои броя на тестванията за ковид до 100 000 на ден  Инфекционистът за COVID-19: Това не е изключително рискова зараза Инфекционистът за COVID-19: Това не е изключително рискова зараза  1467 новозаразени с COVID-19 в Хърватия 1467 новозаразени с COVID-19 в Хърватия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР