Внимавайте по празниците, пише до БургасИНФО загрижена домакиня от бургаския

...
Внимавайте по празниците, пише до БургасИНФО загрижена домакиня от бургаския
Коментари Харесай

Бургазлийка отвори вратата на непознати мъже, това, което разказа после всеки трябва да го прочете

Внимавайте по празниците, пише до БургасИНФО загрижена домакиня от бургаския ж.к. " Славейков ".

От вчера имам неочаквани посетители и странни позвънявания. На вратата се появяват мъже с чанти в ръце и питат тук ли живее Тодоров, Петров, Иван с мустаците и прочие. Когато им обясня, че не познавам никакъв Петров и Тодоров, те плахо обясняват, че са негови съученици, едва ли от село, поканил ги на гости, но не могат да го намерят. След това подпитват, а над вас кой живее? А под вас? Сигурни ли сте, че не е от Карнобатско.

Така се опитват да откопчат информация от по-словоохотливите кой е заминал на гости и кой няма да си бъде вкъщи за празниците. Появи се даже момче, което носи препоръчани писма, но никак не прилича на пощальон. Че и писма не носеше, а само някаква тетрадка.

Доста съмнителни обаждания има и по домашния телефон. А като го вдигна, някой затваря.

Явно ни проверяват апартамент по апартамент кой си е вкъщи и кой го няма.

Зная, че по празниците стават най-много кражби и предупреждавам, че крадците обикалят целия " Славейков " в момента. Какво се случва в другите комплекси, не зная. Вероятно същото.

Бъдете бдителни, не давайте информация на никого, пише Димитричка Костова. Самата тя твърди, че въпреки металната врата и сложната ключалка, два пъти е пътувала до София при децата и два пъти е била обирана. Последният път по Великден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР