В момента са останали 4 екипа на пожарната, които гасят

...
В момента са останали 4 екипа на пожарната, които гасят
Коментари Харесай

От последните минути! Това били първите думи на бизнесмена, държащ опожарения цех във Войводиново!

В момента са останали 4 екипа на пожарната, които гасят тлеещите огнище в цех " Унитерм " в село Войводиново. Както БЛИЦ вече съобщи, пожарът тръгна в 18:30 снощи в цех за преработка на месо - най-големият на Балканския полуостров.

" Към момента от снощи 23:15, откакто беше локализиран пожара, останаха да дежурят 4 пожарни екипа. Те имат за цел да не допуснат разпространението на пламъци, върху останалата част от склада ", заяви шефът на пожарната комисар Георги Мангараков.

" Абсолютно няма никаква опасност за населението. Наша лаборатория снощи извърши проверка по цялата дължина и няма опасност ", заяви той.

" В момента има тлеещи огнища от мас и животински продукти. Тези неща са затрупани от термопанели и затова не може да се стигне до тях. Не можем да кажем към този момента дали има умисъл и дали е свързан с протестите във Войводиново ", заяви Мангараков.

" Собственикът каза, че пожарът е възникнал в самия цех, зад административната сграда. Видял го е охранителят, който е бил на смяна ", завърши той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР