В клиниката за инфекциозни болести в Скопие днес почина 66-годишна

...
В клиниката за инфекциозни болести в Скопие днес почина 66-годишна
Коментари Харесай

Трета жертва на коронавируса в Северна Македония, заразените са 177

В клиниката за инфекциозни болести в Скопие днес почина 66-годишна пациентка от Дебър, заразена с коронавирус, която от дълго време бе на респиратор, съобщи информационният сайт МКД.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2471
Това е третата жертва на коронавируса в страната, съобщи на пресконференция днес министърът на здравеопазването Венко Филипче, предаде БТА.

Жената и нейният съпруг бяха диагностицирани на 6 март, след като се върнаха от Италия. Първоначално и двамата бяха в стабилно състояние, но при жената симптомите се влошиха и тя бе поставена на респиратор.

Филипче съобщи, че през последните 24 часа са регистрирани нови 29 случая на заразени с коронавирус, с което общият им брой е достигнал 177 души.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2471  Спряха български водач на камион, опитал да изнесе 16 тона парацетамол от Румъния Спряха български водач на камион, опитал да изнесе 16 тона парацетамол от Румъния  Установяват се контактните на пациента с първи открит случай на ковид в област Сливен Установяват се контактните на пациента с първи открит случай на ковид в област Сливен  Франция ще освободи предварително до 6000 пандизчии поради ковид Франция ще освободи предварително до 6000 пандизчии поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР