В Тайланд от неделя отварят магазини, молове и друг бизнес,

...
В Тайланд от неделя отварят магазини, молове и друг бизнес,
Коментари Харесай

В Тайланд отварят молове и магазини

В Тайланд от неделя отварят магазини, молове и друг бизнес, след като броят на новозаразените с коронавирус намаля, предаде Ройтерс. Ще бъде разрешено възобновяване на работата на магазини за електроника, мебели, офис материали, съобщиха от правителствения център за борба с Covid-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8018
Тайланд: Нито един нов случай

Глобалната пандемия принуди много страни да наложат строги карантинни мерки. В Тайланд от края на март бе разрешено да останат отворени само на бакалии и аптеки. Днес кралството съобщи за 7 нови случая – всичките внесени от чужбина. Броят на жертвите на коронавируса остава непроменен – 56.

От неделя отварят врати и козметични салони, магазини за дрехи, конферентни центрове и зали в хотели, както и библиотеки, галерии и музеи. На тайландците се препоръчва да носят предпазни маски и да спазват социална дистанция. Броят на заразените в страната от началото на пандемията е 3025, а в сряда за първи път от два месеца нямаше нито един нов случай.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8018  Германските провинции възнамеряват да смекчат карантинните ограничения за пътуващите европейци Германските провинции възнамеряват да смекчат карантинните ограничения за пътуващите европейци  Постепенно отварят градините. Проф. Кантарджиев разкри по какъв начин ще става това Постепенно отварят градините. Проф. Кантарджиев разкри по какъв начин ще става това  До 250 милиона души може да се заразят с COVID-19 в Африка До 250 милиона души може да се заразят с COVID-19 в Африка
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР