В Плевен се провежда анкета сред родителите на ученици за

...
В Плевен се провежда анкета сред родителите на ученици за
Коментари Харесай

Анкетират родители в Плевен дали учениците да бъдат изследвани за COVID-19

В Плевен се провежда анкета сред родителите на ученици за това дали са съгласни децата им да бъдат изследвани за COVID-19 с бързите антигенни тестове.

Повечето родители получават анкетата по електронен път.

Албена Тотева - началник на регионалното управление коментира пред БНР: " С линк, който сме изпратили до образователните институции, да се направи анкетно проучване с цел установяване на нагласите на родителите, като всичко това е напълно доброволно от страна на родителите ".

Първите реакции на родители: " Такива масови изследвания без симптоми, без конкретна причина, не намирам за смислени - ще кажа " не ". Майка съм на 2 деца - едно в училищна възраст, едно в предучилищна възраст. Всеки ден ли ще боцкаме децата? Да ги травмираме от игли? "


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19470  Томислав Дончев е с COVID-19 Томислав Дончев е с COVID-19  Началникът на Александровска болница: Скоро ще има и други разновидности на COVID-19, идва и трета вълна Началникът на Александровска болница: Скоро ще има и други разновидности на COVID-19, идва и трета вълна  Боледувалите от COVID-19 без признаци също резервират антитела Боледувалите от COVID-19 без признаци също резервират антитела
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР